کاربردهای اینورتر ایرانی جنسیس در عکاسی

 

 

راهنمای خرید فلاش های استودیویی:

 

در مورد فلاش های اکسترنال، موارد زیر بسیار حائز اهمیت می باشند که با مطالعه مشخصات فلاش از روی کاتالوگ و دانستن این مفاهیم می توانید فلاش مناسب را انتخاب کنید:

1-       عدد راهنما Guide Number( GN) : نشان دهنده قدرت فلاش است. هر چه این عدد بیشتر باشد، می تواند سوژه های دورتر را بهتر و بیشتر روشن کند. عدد راهنما، حاصل ضرب فاصله ( برحسب متر و یا فوت ) در دیافراگم است و بطور استاندارد برای حساسیت 100 (ISO=100) تعریف شده است. GN= f-stop X distance . عدد راهنما بیانگر حداکثر فاصله ایست که شما میتوانید بوسیله آن فلاش و با لنزی که استفاده میکنید، سوژه خود را بخوبی نوردهی کنید.

فرض کنید که از لنز Sigma 70-300 f/4-5.6  در فاصله کانونی 300 با دیافراگم حد اکثر 5.6 استفاده میکنید. چنانچه عدد راهنمای فلاش شما معادل 24 متر (80 فوت ) باشد، بکمک این فلاش قادر خواهید بود تا حد اکثر 4.3 متری را بخوبی نوردهی کنید ( در حساسیت 100 ) و یا چنانچه تمایل دارید از دیافراگم 11 استفاده کنید، این فاصله به 2.2 متر کاهش میابد: distance= GN / f-stop

با استفاده از عدد راهنما ، همچنین میتوان دیافراگم مناسب برای نوردهی کافی  سوژه ای در فواصل مختلف را تعیین کرد : f-stop= GN / distance برا ی مثال چنانچه عدد راهنمای فلاش شما 4 باشد و بخواهید از فاصله 2 متری با حساسیت 100 عکاسی کنید، بایستی برای نوردهی مناسب سوژه از دیافراگم 2 استفاده کنید.
2- قابلیت زوم فلاش: فلاش فاصله کانونی لنز شما را تشخیص داده و بر آن اساس زاویه پخش نور را تغییر می دهد تا نور دهی به درستی و متناسب با زاویه مناسب انجام شود.

3- قابلیت چرخیدن سر (head) فلاش : به شما این امکان را می دهد که نور فلاش را به طور غیر مستقیم (انعکاس از سقف یا دیوارها) به سوژه بتابانید.

4- قابلیت Through The Lens (TTL) : با داشتن این قابلیت، فلاش اطلاعات نورسنجی، فاصله فوکوس، فاصله کانونی و ایزو را از دوربین دریافت کرده و قدرت خروجی و زاویه پخش نور را بر آن اساس تنظیم می کند.

5- قابلیت تقسیم قدرت: اگر بخواهید به صورت Manual از فلاش استفاده کنید، بسته به قابلیت فلاش می توانید از 1/64، 1/32، 1/16، 1/8، 1/4، 1/2 یا تمام قدرت فلاش استفاده کنید که این تقسیمات در فلاش های مختلف متفاوت است.

6- قابلیت Wireless Master: به شما امکان می دهد با فلاش خود، گروه های دیگری از فلاش ها را کنترل کنید
7 قابلیت Wireless Slave: باعث می شود وقتی فلاش روی دوربین نیست توسط یک فلاش Master یا مستقیماً توسط خود دوربین (مشروط بر اینکه دوربین چنین قابلیتی داشته باشد) تنظیم و شلیک شود.

8- قابلیت HSS: در عکاسی مقوله ی مهمی تحت عنوان سرعت همزمانی فلاش و شاتر ( High Speed Sync) که با نام اختصاری HSS  نیز شناخته می شود وجود دارد. عملیات تخلیه نور در فلاش ها در کسر بسیار کوچکی از ثانیه انجام می شود و سرعت همزمانی سرعت متناسبی است که لحظه ی تخلیه کامل فلاش با باز بودن کامل دیافراگم همخوانی دارد. حال اگر به دلیل تنظیمات غلط ما این هماهنگی از بین برود چه اتفاقی می افتد؟ در این حالت قبل از اینکه شاتر کاملا باز شود ، نور به سوژه برخورد کرده و بازمی گردد. در این زمان قسمتی از دیافراگم هنوز پشت شاتر باقی مانده است و نوری را دریافت نکرده است. به همین دلیل قسمتی از تصویر تاریک و سیاه خواهد بود

دوربین های SLR یک سرعت سینک دارند، چنانچه در هنگام استفاده از فلاش، سرعت شاتر بیشتر از سرعت سینک باشد، بخشی از سنسور نور نمی بیند و در نتیجه بخشی از عکس سیاه می شود. بنابر این در هنگام عکاسی با فلاش، سرعت شاتر به سرعت سینک محدود شده و نمی تواند از آن بیشتر شود . این سرعت در دوربین های مختلف از حدود 1/150 ثانیه تا 1/250 ثانیه است. ولی بعضی از فلاش ها قابلیت High Speed Sync یا همان HSS را دارند که به شما اجازه می دهند با سرعت های شاتر بیشتر از سرعت سینک هم عکاسی کنید.

9- قابلیت Multi Flash: به شما این امکان را می دهد تا فلاش را به صورت استروبوسکوپیک شلیک کنید، بعنوان مثال فلاش 4 بار در فواصل 1/8 ثانیه شلیک کند ( مثلاً می خواهید از یک توپ پینگ پنگ در حال خوردن به زمین و برگشتن عکس بگیرید به نحوی که در یک عکس توپ در چندین موقعیت مختلف نمایش داده شود )

 

 

لینک های  مرتبط:

انواع فلاش در دوربین ها و مقایسه فلاش ها

راهنمای خرید فلاش استودیویی

کاربردهای اینورتر ایرانی جنسیس در عکاسی ( مبدل برق باطری خودرو به برق شهری )

آموزش عکاسی با فلاش

تکنیک های عکاسی با فلاش

سایر کاربردهای اینورتر ( مبدل برق ) ایرانی جنسیس

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اینورتر جنسیس

به کانال تلگرام ما بپیوندید

پیوستن به کانال خروج