باطری‌ خورشیدی یکی از شریان‌های حیاتی سیستم برق خورشیدی کارآمد است که وظیفه ذخیره انرژی تولید شده توسط خورشید را بر عهده دارد.

باطری های خورشیدی انواع و ولتاژهای متفاوتی دارند که انتخاب باطری به نوع سیستم خورشیدی وابسته است. بعضی از سیستم های خورشیدی به باطری‌های پشتیبان که اصطلاحا بانک باطری نامیده می شوند نیاز دارند و برخی دیگر مستقیماً پنل‌ خورشیدی را به دستگاهی که با انرژی خورشیدی کار می‌کند، متصل می نمایند.

بانک‌های باطری خورشیدی، برای میزان شارژ و دشارژ مشخصی طراحی می‌شوند. هنگام استفاده از سیستم بانک باطری باید مطمئن شوید که سایز و کیفیت باطری‌ها برای ذخیره میزان انرژی موردنیاز شما مناسب باشد. برای این منظور بهتر است باطری هایی با سیکل عمیق را انتخاب نمایید.

نوع باطری مورد نیاز براساس دستگاه هایی که باید به آن متصل شوند، میزان مجاز دشارژ باطری، حداکثر جریان مجاز شارژ، تعداد سیکل شارژ و دشارژ، ولتاژ نامی باطری و ظرفیت آن تعیین می شود.

توجه به این نکته ضروری است که باطری خورشیدی مثل پنل خورشیدی با دوام نیست و باید در یک محل سربسته و امن که غیرفلزی و دارای تهویه مناسب است، نگهداری شود.

 
باطری هایی که بطور معمول در سیستم خورشیدی قابل استفاده اند :

1- باطری لید اسید، سیلد اسید یا سرب اسید: مناسب ترین نوع باطری برای سیستم برق خورشیدی می باشد، زیرا به دلیل استفاده مداوم از باطری در این سیستم ها، باطری انتخابی باید دارای طول عمر بالایی باشد. به طور کلی طول عمر یک باطری براساس تعداد سیکل شارژ و دشارژ و میزان سطح دشارژ باطری تعیین می شود.

این نوع باطری با درپوش کاملا بسته، نیاز به سرویس و نگهداری ندارد که در سیستم خورشیدی، یوپی اس، تجهیزات الکتریکی، تجهیزات مخابراتی، تجهیزات پزشکی، سیستم حفاظتی، سیستم های کنترل، سیستم اعلام حریق، تجهیزات برقی نیروگاهی، لیفتراک

 

 

————————————————————————————–

لینک های مرتبط :

مشاهده کلیپ روشن کردن همزمان یخچال ، کولر، پمپ آب، پروژکتور و لامپ در خانه باغ با اینورتر ایرانی 900 وات جنسیس توسط برق خورشیدی

اینورتر خورشیدی

پنل خورشیدی

راهنمای انتخاب اینورتر

بهترین پنل خورشیدی برای استفاده در منازل

باطری خورشیدی

کنترل شارژر خورشیدی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اینورتر جنسیس

به کانال تلگرام ما بپیوندید

پیوستن به کانال خروج